- Uudis
Maitsete nädala “Metsast taldrikule” raames saad nautida Lõuna-Eesti toidukohtade erimenüüst põnevaid toite, milles on vähemalt ühe komponendina kasutatud eestimaist metsasaadust ning mis koosneb suuresti kohalikust toorainest.
Metsast taldrikule jõuavad maitsed 2022. aasta novembrikuus kahes Sibulatee toidukohas.
Kivi kõrts pakub peakoka tervitust (mis on saladus nagu ikka:), pearoaks on hirvekotletid kartuliköögivilja tambi ning piprase mustikakastmega. Lisaks pokaal kohalikku rabarberi-õunamahla ja kõrtsi leib koos maitsevõiga. Magustoiduks pohlasuflee maitsvate mustikatega.
Kivi kõrts pakub menüüd ettetellimisel 3.-6.11 ja 10.-13.11 kell 11-19. Ilma ette teatamata saab erimenüüd vabade kohtade olemasolul. Kohad broneeri info@kivikorts.ee.
Menüü hind 21 eurot.
Alatskivi lossi restoran ootab maitsete kampaania ajal külalisi 4.-6. november ja 11.-13. november kell 14-20.
Pakutakse salajast peakoka tervitust sissejuhatuseks. Edasi on laual pearoog – jänesepraad kaneelise õunakastme ja köögiviljagratääniga. Desserdiks kuum šokolaadivaht jõhvikajäätisega. Menüü hind 24 €.
Kuna lossi restoranil oma proffessionaalne sommeljee, siis toitude juurde soovitame võtta sommeljee poolt sobitatud veinipaketi, hind 17 € külalise kohta.
Kohtade reserveerimine alatskivi@lossirestoran.eu.
Cart