KOHAD ON JUBA BRONEERITUD! Uus õhtusöök 2024. aasta veebruaris. Jälgi infot!
Alatskivi lossi restoran, koostöös Alatskivi lossiga, kutsuvad viiel õhtul nautima maitsvat toitu ja fantastilist veini! Esimene õhtusöök toimub juba 26. oktoobril, algusega kell 19.00.
Õhtusöögi valmistab restorani Joyce peakokk Janis Dancis ning kohal on veinimeister Heidi Diestein Lõuna-Aafrika Vabariigist, veinimajast Spier.
Õhtusöök saab toimuma LEADERi, Sibulatee ning Nautimuse koostööl!
Õhtusöögi menüü ja sobitatud veinid:
TERVITUSJOOK SPIER METHODE CAP CLASSIQUE BRUT 0,75L
Juustu mousse- Andre Excellent V.O, trühvli salaami
1. EELROOG Pähkla forell- astelpaju veloute, muna geel, sarapuupähkel
SPIER 21 GABLES CHENIN BLANC 0,75L
2. EELROOG Suitsuangerjas- peekoni konsomee, sibula krõps, tilliõli
SPIER SEAWARD SAUVIGNON BLANC 0,75L
1. PEAROOG Vutt- seene buerre blanc, juur petersell, kale
SPIER 21 GABLES PINOTAGE 0,75L
2. PEAROOG Veisepõsk- pipra demi glace, sibula majonees, hapendatud tomat
SPIER SEAWARD SHIRAZ 0,75L
MAGUS Ebaküdoonia- mee krõps, ebaküdoonia chutney, mascarpone kreem
SPIER METHODE CAP CLASSIQUE BRUT 0,75L
Paketi hind €85
Rohkem infot alatskivi@lossirestoran.eu